Ball Corporationin käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt - PDF Free Download

Ball Corporationin käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ball Corporationin käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt"

Transkriptio

1 Ball Corporationin käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt Kiitos, että vierailet verkkosivustollamme. Ball Corporation ja sen tytäryhtiöt arvostavat kiinnostustasi yhtiöömme ja tuotteisiimme. Seuraavat käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt koskevat tämän verkkosivuston käyttöä. Lisätietoja saat klikkaamalla alla olevia käyttöehtoja ja tietosuojakäytäntöjä. 1. Yleiset käyttöehdot: Yleisiä tietoja kaikista Ballin verkkosivustoista, verkkosivustojen sisällöstä, tavaramerkeistä, takuista sekä yleisistä käyttöehdoista ja näihin liittyvistä aiheista. a. Työntekijäportaalin käyttöehdot: Täydentää yleisiä käyttöehtoja työntekijäportaalin käyttöehtoihin liittyvillä tiedoilla. b. Asiakasportaalin käyttöehdot: Täydentää yleisiä käyttöehtoja asiakasportaalin käyttöehtoihin liittyvillä tiedoilla. 2. Yleinen tietosuojakäytäntö: Tietoja Ballin henkilötietojen suojausta koskevista yleisistä käytännöistä, Ballin tämän sivuston käytön yhteydessä keräämistä tiedoista, vuorovaikutuksestasi Ballin kanssa, yhteystiedoista jos on kysyttävää, sekä muista aiheeseen liittyvistä asioista. a. Hakijoita koskeva tietosuojakäytäntö: Täydentää yleistä tietosuojakäytäntöä kertomalla, kuinka Ball käyttää työnhakuprosessin aikana käsiteltäviä tietoja. b. Työntekijöitä koskeva tietosuojakäytäntö: Täydentää yleistä tietosuojakäytäntöä kertomalla, kuinka Ball käyttää työsuhteen aikana käsiteltyjä tietoja. c. Eläkeläisiä ja edunsaajia koskeva tietosuojakäytäntö: Täydentää yleistä tietosuojakäytäntöä kertomalla, kuinka Ball käyttää tietoja sen jälkeen, kun työntekijä on jäänyt eläkkeelle Ballilta. d. Asiakkaita, myyjiä ja toimittajia koskeva tietosuojakäytäntö: Täydentää yleistä tietosuojakäytäntöä kertomalla, kuinka Ball käyttää liiketoimien aikana käsiteltyjä tietoja. 3. Evästekäytäntö: Tietoja Ballin käyttämistä evästeistä, siitä mitä evästeitä vaaditaan ja mitkä evästeet ovat valinnaisia. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt. Jos et hyväksy käyttöehtoja ja tietosuojakäytäntöjä, et saa käyttää verkkosivustoa. Jos haluat käyttää ehdoissa mainittuja oikeuksiasi tai oppia lisää siitä, miten Ball kerää ja käyttää tietojasi, lähetä "Henkilötietokysely" "Yleisellä kyselylomakkeella" täällä. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki tekstit, kuvat, grafiikat, äänet, animaatiot, videot ja muut mediat, mukaan lukien niiden esitystapa tällä sivustolla, ovat tekijänoikeuksien ja muiden immateriaalioikeuksia suojaavien lakien alaisia. Tämän verkkosivuston sisältöä ei saa kopioida, jakaa, muuttaa tai asettaa saataville kolmansille osapuolille ilman Ball Corporationin valtuutetun edustajan nimenomaista kirjallista suostumusta. Tämä verkkosivusto voi sisältää kuvia, jotka ovat kolmansien osapuolien tekijänoikeuksien alaisia.

2 Yleiset käyttöehdot 1. Johdanto: Seuraavat käyttöehdot koskevat kaikkia verkkosivuston vierailijoita tai käyttäjiä (jäljempänä "Sinä"), sekä kaikkia verkkosivustoja, jotka Ball Corporation ja sen tytäryhtiöt tarjoavat, omistavat tai ylläpitävät (yhdessä ja erikseen "Ball") (kaikki sivustot yhdessä ja erikseen "Sivusto"). Sivusto on tarkoitettu vain tiedoksi. Käyttämällä Sivustoa tai lataamalla Sivustolta materiaalia suostut noudattamaan näitä käyttöehtoja, tietosuojakäytäntöjä ja evästekäytäntöjä. Nämä kaikki ovat saatavilla TÄÄLLÄ. Jos et suostu noudattamaan näitä käyttöehtoja ja tietosuojakäytäntöä, et saa käyttää Sivustoa tai olla vuorovaikutuksessa sen kanssa. 2. Rajoitettu lisenssi: Sivusto ja sen sisältö, mukaan lukien esimerkiksi tiedot, ulkoasu, esitystapa, asiakirjat ja kaikki muut Sivustolla olevat tiedot (yhdessä "Sisältö") ovat tekijänoikeuksien alaisia sekä maailmanlaajuisia tekijänoikeuksia ja muita immateriaalioikeuksia koskevilla laeilla suojattuja. Sitoudut noudattamaan kaikkia tekijänoikeuslakeja ja muita immateriaalioikeuksia koskevia maailmanlaajuisia lakeja käyttäessäsi tätä Sivustoa. Jollei tässä nimenomaisesti toisin ilmoiteta, Ball ei myönnä sinulle nimenomaista tai implisiittistä oikeutta tai lisenssiä minkään patentin, tavaramerkin, tekijänoikeuden, liikesalaisuuden tai muun immateriaalioikeuden perusteella, ja pidättää kaikki siihen liittyvät oikeudet. Jollei näistä käyttöehdoista muuta johdu, Ball myöntää sinulle yksinoikeudellisen rajoitetun lisenssin, jota ei voi siirtää tai jakaa, tämän Sivuston ja sen Sisällön käyttämiseen ja näyttämiseen henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. 3. Tavaramerkit: BALL, Ballin logo ja Ballin tuotteiden nimet ovat Ball Corporationin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä soveltuvin osin. Kaikki oikeudet pidätetään. 4. Vastuuvapauslauseke: TÄMÄ SIVUSTO JA SEN SISÄLTÖ ANNETAAN "SELLAISENAAN" ILMAN MINKÄÄNLAISTA ESITYSTÄ TAI TAKUUTA, NIMENOMAISTA TAI IMPLISIITTISTÄ, JA KAIKKI TAKUUT OVAT POIS SULJETTUJA, MUKAAN LUKIEN MUUN MUASSA KAUPPAKELPOISUUTEEN, LOUKKAAMATTOMUUTEEN TAI TIETTYYN TARKOITUKSEEN SOPIVUUTEEN LIITTYVÄT TAKUUT. JOTKUT LAINKÄYTTÖALUEET EIVÄT SALLI IMPLISIITTISTEN TAKUIDEN POIS SULKEMISTA, JOTEN EDELLÄ MAINITUT POIKKEUKSET EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ KOSKE SINUA. MATERIAALIT SAATTAVAT SISÄLTÄÄ EPÄTARKKUUKSIA JA TYPOGRAFISIA VIRHEITÄ. BALL EI TAKAA MATERIAALIEN TARKKUUTTA TAI TÄYDELLISYYTTÄ TAI MINKÄÄN SIVUSTOLLA NÄYTETTYJEN TAI JAETTUJEN NEUVOJEN, MIELIPITEIDEN, LAUSUNTOJEN TAI MUIDEN TIETOJEN LUOTETTAVUUTTA. HYVÄKSYT, ETTÄ JOS LUOTAT TÄLLAISIIN MIELIPITEISIIN, NEUVOIHIN, LAUSUNTOIHIN, MUISTIOIHIN TAI TIETOIHIN, TEET NIIN OMALLA VASTUULLASI. BALL PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN, OMAN HARKINTANSA MUKAAN SEKÄ ILMAN VELVOITETTA, MINKÄ TAHANSA SIVUSTON OSAN VIRHEIDEN TAI PUUTTUVIEN TIETOJEN KORJAAMISEEN. BALL VOI TEHDÄ MITÄ TAHANSA MUITA MUUTOKSIA SIVUSTOON, MATERIAALIIN JA TUOTTEISIIN, OHJELMIIN, PALVELUIHIN TAI HINTOIHIN (JOS NIITÄ ON), JOTKA ON KUVATTU SIVUSTOLLA, KOSKA TAHANSA ILMAN ERILLISTÄ ILMOITUSTA. 5. Kolmansien osapuolien verkkosivustot ja sisältö: Tämä Sivusto voi sisältää linkkejä muiden yhteisöjen ylläpitämille verkkosivustoille tai kolmannen osapuolen sisältöä, jotka eivät ole Ballin hallinnassa. Jos käytät kolmannen osapuolen verkkosivustoja tai kolmannen osapuolen sisältöä, sinut voidaan ohjata pois tältä Sivustolta. Jos päätät käydä jollain linkitetyllä verkkosivustolla tai käyttää kolmannen osapuolen sisältöä, teet niin omalla vastuullasi, ja sinun vastuullasi on ryhtyä kaikkiin suojatoimenpiteisiin suojautuaksesi viruksilta tai muilta tuhoisilta elementeiltä. Ball ei anna takuuta, esitystä tai suositusta mistään linkitetystä verkkosivustosta, siinä esitetyistä tiedoista tai mistään siinä kuvatuista tuotteista tai palveluista. Vaikka Ballin Sivustolla on kolmansien osapuolien verkkosivustojen linkkejä tai kolmansien osapuolien sisältöä, tämä ei tarkoita, eikä sen tule tulkita tarkoittavan, että Ball hyväksyy, valtuuttaa tai sponsoroi kolmansien osapuolien

3 verkkosivustoja tai kolmansien osapuolien sisältöjä, tai että sillä on niihin yhteys. Lisäksi kolmannen osapuolen verkkosivustojen linkit tai kolmansien osapuolien sisältö ei tarkoita, eikä sen tule tulkita tarkoittavan, esitystä siitä, että millä tahansa linkitetyllä sivustolla on lupa käyttää Ballin tai sen tytäryhtiön tavaramerkkiä, kauppanimeä, logoa tai tekijänoikeussymbolia. Hyväksyt, että sinun tulee puolustaa ja suojata Ballia kaikelta korvausvastuulta, joka voi johtua kolmansien osapuolien verkkosivustojen tai kolmansien osapuolien sisällön käyttämisestä tai niihin luottamisesta. 6. Ulkoiset linkit Sivustolle: Ulkoisten linkkien luominen tälle Sivustolle on kielletty ilman Ballin valtuutetun edustajan nimenomaista kirjallista lupaa. Kirjallinen valtuutus ulkoisten linkkien luomiseen tälle Sivustolle on Ballin harkinnan mukaista. 7. Rajoitukset: Et saa toimittaa Sivustolle vääriä, harhaanjohtavia tai epätarkkoja tietoja, kuten jäljempänä kohdassa 7 kuvataan: Toimittamasi tiedot. a. Automatisoidut käyttötavat: Lisäksi et saa käyttää "syvälinkkiä", "sivun kaapimista", "robottia", "hakurobottia" tai muuta automaattista tai automatisoitua laitetta, ohjelmaa, algoritmia, metodiikkaa tai samankaltaista tai vastaavaa manuaalista prosessia tämän Sivuston tai sen Sisällön käyttämiseen, hankkimiseen, kopioimiseen tai seuraamiseen. Tämä koskee Sisällön jäljentämistä, hankkimista tai esittämistä. b. Keskeytykset ja luvaton käyttö: Sitoudut siihen, ettet keskeytä tai yritä keskeyttää Sivuston toimintaa millään tavalla tai yritä saada luvatonta pääsyä Sivuston ominaisuuksiin, järjestelmiin, ohjelmiin, verkkoihin, Sisältöön tai muihin tähän liittyviin kohteisiin, joita kytketään, näytetään tai käytetään tähän Sivustoon liittyen. Tällaiseen kiellettyyn toimintaan sisältyy muun muassa "hakkerointi", salasanan "louhinta", Sivuston turvallisuuden rikkominen, Sivuston haavoittuvuuden testaaminen, kohtuuton tai suhteettoman suuri liikenteen tai datan kuormitus Sivuston infrastruktuurissa tai Ballin verkoissa tai järjestelmissä, tai muut toiminnot tai keinot, joilla keskeytetään Sivuston toiminta tai joilla saadaan luvaton pääsy Sivustolle. c. Viennin ja kaupan valvonta: Sitoudut siihen, ettet tuo, vie, jälleenvie tai siirrä, suoraan tai epäsuorasti, mitään tämän Sivuston osaa tai siinä annettuja tietoja Yhdysvaltojen, ulkomaisten tai muiden sovellettavien lakien ja määräysten vastaisesti. 8. Toimittamasi tiedot: a. Suostumus tietojen käyttöön: Käyttämällä tätä Sivustoa hyväksyt, että Ball käyttää Sivuston käyttöösi liittyviä tietoja sekä kaikkia tämän Sivuston kautta toimittamiasi tietoja. Saatuja tietoja säätelevät sivuston käyttöehdot, tietosuojakäytäntö ja evästekäytännöt, joihin voi tutustua TÄÄLLÄ. b. Luottamukselliset tai tekijänoikeuksilla suojatut tiedot: Ball edellyttää, että et lähetä Ballille Sivuston kautta luottamuksellisia tai tekijänoikeuksilla suojattuja tietoja. Hyväksyt, että mitkään tiedot tai materiaalit, jotka sinä tai puolestasi toimivat henkilöt toimittavat Ballille Sivuston kautta, eivät ole luottamuksellisia tai tekijänoikeuksilla suojattuja. Jos lähetät luottamuksellisia tai tekijänoikeuksilla suojattuja tietoja Ballille Sivuston välityksellä, sitoudut takaamaan, puolustamaan ja suojaamaan Ballia kaikilta vaatimuksilta, kanteilta, vahingonkorvauksilta, kustannuksilta ja muilta kuluilta (mukaan lukien asianajajien palkkiot), jotka johtuvat suoraan tai epäsuorasti tietojen lähettämisestäsi, kuten kuvattu jäljempänä kohdassa 9.

4 c. Tietojen virheettömyys: Vakuutat ja takaat, että kaikki Ballille Sivuston kautta toimittamasi tiedot ovat totta, virheettömiä, ajantasaisia ja täydellisiä. d. Käyttölisenssi: Toimittamalla Ballille Sivuston kautta tietoja tai materiaaleja riippumatta siitä, ovatko ne luottamuksellisia tai tekijänoikeuksilla suojattuja, annat Ballille rajoittamattoman, peruuttamattoman, maailmanlaajuisen ja ilmaisen lisenssin käyttää, jäljentää, näyttää, julkisesti suorittaa, välittää ja levittää t ällaisia tietoja ja materiaaleja, ja hyväksyt lisäksi, että Ball voi vapaasti käyttää ideoita, konsepteja tai tietotaitoa, jotka sinä tai puolestasi toimivat henkilöt toimittavat Ballille. e. Sopiva sisältö ja sisällön toimittaminen: Et saa toimittaa Ballille tietoja tai materiaaleja, jotka ovat loukkaavia, uhkaavia, säädyttömiä, häiritseviä tai muutoin laittomia tai jotka sisältävät toisen käyttäjän omistamaa materiaalia. Vakuutat, että et lähetä tällaisia tietoja käyttäessäsi tätä Sivustoa. f. Evästeet: Yhtiö voi käyttää evästeiksi kutsuttua tekniikkaa, jonka avulla voimme tarjota sinulle räätälöityjä tietoja. Eväste on tietojoukko, jonka verkkosivuston palvelin tallentaa tietokoneellesi ja jonka avulla verkkosivustot tunnistavat tietokoneesi ja tallentavat merkinnät siirtyessäsi sivulta toiselle. Evästeet jäljittävät myös sitä, kuinka usein vierailet tietyllä verkkosivustolla samasta tietokoneesta. Lisätietoja löytyy Ballin täydellisestä evästekäytännöstä TÄÄLTÄ. 9. Tietosuoja: Ball on sitoutunut suojaamaan kaikkien niiden henkilöiden henkilötietoja, joiden kanssa olemme tekemisissä. Ball on suorittanut sekä teknisiä että organisatorisia toimenpiteitä varmistaakseen, että yhtiön käsittelemät henkilötiedot ovat kohtuudella suojattuja. Lisätietoja tietosuojakäytännöistä ja -menettelyistä on Ballin tietosuojakäytännössä TÄÄLLÄ. 10. Korvausvelvollisuus: SUOSTUT TAKAAMAAN, PUOLUSTAMAAN JA SUOJAAMAAN BALLIA, SEN VIRKAMIEHIÄ, TYÖNTEKIJÖITÄ, JOHTAJIA, EDUSTAJIA, TOIMITTAJIA JA KAIKKIA MUITA OSAPUOLIA, JOTKA OVAT MUKANA TÄMÄN SIVUSTON JA SEN SISÄLLÖN KEHITYKSESSÄ JA YLLÄPIDOSSA, KAIKILTA VAATEILTA, KANTEILTA, VAHINGOILTA, KUSTANNUKSILTA JA MUILTA KULUILTA (MUKAAN LUKIEN ASIANAJAJAN PALKKIOT), JOTKA JOHTUVAT SUORAAN TAI EPÄSUORASTI TÄMÄN SIVUSTON JA SEN SISÄLLÖN KÄYTTÄMISESTÄ, NÄIDEN KÄYTTÖEHTOJEN RIKKOMISESTA TAI TÄMÄN SIVUSTON KAUTTA TOIMITTAMISTASI TIEDOISTA TAI VIESTEISTÄ. 11. Vastuun rajoitukset: BALL TAI SEN TYTÄRYHTIÖT EIVÄT OLE MISSÄÄN TAPAUKSESSA VASTUUSSA MILLEKÄÄN YHTEISÖLLE MISTÄÄN SUORASTA, EPÄSUORASTA, ERITYISESTÄ, VÄLILLISESTÄ TAI MUUSTA VAHINGOSTA, MUKAAN LUKIEN MUASSA MENETETYT TUOTOT, LIIKETOIMINNAN KESKEYTYMINEN, TIETOJEN, OHJELMIEN TAI MUIDEN TIETOJEN MENETYS, JOTKA LIITTYVÄT SIVUSTON TAI JONKIN LINKITETYN SIVUSTON SISÄLLÖN, MATERIAALIEN JA TOIMINTOJEN KÄYTTÖÖN TAI KYVYTTÖMYYTEEN KÄYTTÄÄ NIITÄ, VAIKKA BALLILLE ILMOITETTAISIINKIN NIMENOMAISESTI TÄLLAISTEN VAHINGOJEN MAHDOLLISUUDESTA. 12. Muutokset: Ball pidättää oikeuden oman harkintansa mukaan milloin tahansa muuttaa, muokata, lisätä tai poistaa mitä tahansa näiden käyttöehtojen osaa kokonaan tai osittain ilmoittamalla siitä etukäteen tai ilman ennakkoilmoitusta. Näiden käyttöehtojen muutokset tulevat voimaan, kun ilmoitus muutoksesta julkaistaan. Jos jatkat Sivuston käyttöä näiden käyttöehtojen muutosten julkaisemisen jälkeen, sinun katsotaan hyväksyvän muutokset. Ball voi lopettaa, muuttaa, keskeyttää tai lopettaa minkä tahansa tämän Sivuston osan, mukaan lukien Sivuston ominaisuuksien saatavuus, milloin tahansa ilmoittamalla siitä etukäteen tai ilman ennakkoilmoitusta. Ball voi rajoittaa pääsyäsi joihinkin Sivuston osiin tai koko Sivustoon ilmoittamalla siitä etukäteen tai ilman ennakkoilmoitusta tai

5 vastuuta. Ball voi irtisanoa yllä annetun valtuutuksen, oikeudet ja lisenssin. 13. Digitaalisen vuosituhannen tekijänoikeuslain noudattaminen: Jos sinulla on tällä Sivustolla olevista tiedoista johtuvia tekijänoikeuksiin liittyviä huolenaiheita, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian. Olemme sitoutuneet noudattamaan digitaalisen vuosituhannen tekijänoikeuslakia (17 USC 512). Jos sinulla on tämän Sivuston sisältöä koskevia valituksia tai vastalauseita, ota yhteyttä: Yleinen neuvonantaja Ball Corporation 10 Longs Peak Drive Broomfield, CO Sinun on annettava seuraavat tiedot, kun lähetät tekijänoikeuksia koskevan huolenaiheen tai valituksen: a. Omistajan tai henkilön, joka on valtuutettu toimimaan mahdollisesti loukatun yksinoikeuden omistajan puolesta ("Valituksen tekijä"), fyysinen tai digitaalinen allekirjoitus. b. Tekijänoikeuksilla suojattu teos tai teokset (jos teoksia on useita), joita on mahdollisesti loukattu. c. Materiaali, jonka väitetään loukkaavan tai olevan osana loukkaavaa toimintaa ja joka on poistettava tai jonka käyttö on estettävä. d. Riittävät tiedot, jotta Ball voi paikantaa materiaalin. e. Riittävät tiedot, jotta Ball voi ottaa yhteyttä Valituksen tekijään, esimerkiksi osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. f. Lausunto siitä, että Valituksen tekijällä on vilpittömät perusteet väittää, että tekijänoikeuksien omistaja, edustaja tai laki ei ole antanut lupaa materiaalin käytölle. g. Lausunto, jossa vahvistetaan perättömän ilmiannon uhalla, että ilmoituksessa annetut tiedot ovat oikeita, että Valituksen tekijä on väitetyn loukkaavan yksinoikeuden omistaja tai on valtuutettu toimimaan yksinoikeuden omistajan puolesta. 14. Sovellettava lainsäädäntö: Tätä Sivustoa hallinnoi, ylläpitää ja hallitsee Ball toimipaikassaan United Kingdom. Ball ei esitä, että tämän Sivuston materiaalit ovat sopivia tai saatavilla muualla kuin Europe, Middle East and Africa Region. Sivustoa ei saa käyttää alueilla, joilla Sivuston sisältö on laitonta. Jos käytät tätä Sivustoa soveltuvan alueen ulkopuolella, olet yksin vastuussa kaikkien paikallisten lakien noudattamisesta. Näitä käyttöehtoja säätelevät United Kingdom lait ottamatta huomioon lainvalintaperiaatteita. 15. Koko sopimus: Nämä käyttöehdot muodostavat koko Ballin ja sinun välisen sopimuksen, joka koskee tämän Sivuston käyttöä. Sivuston käyttöä koskevat mahdolliset toimet on aloitettava yhden (1) vuoden kuluessa vaatimuksen tai toimen syyn syntymisestä. Jos toimivaltaisen tuomioistuimen on jostain syystä katsottava, että jokin näistä ehdoista tai niiden osista ei ole täytäntöönpanokelpoinen, kyseinen määräys on pantava täytäntöön suurimmassa sallitussa määrin, jotta näiden ehtojen tarkoitus voidaan saavuttaa, ja käyttöehtojen jäljellä olevat määräykset jatkuvat täysimääräisesti.

6 Työntekijäportaalin käyttöehdot 1. Johdanto: Näissä työntekijäportaalin käyttöehdoissa on lisätietoja, jotka koskevat Ballin työntekijäportaalin ja Ballin sisäisten viestintävälineiden ja -laitteiden käyttöä. Työntekijäportaalin käyttöehtoihin sisältyvät yleiset käyttöehdot. Muista tarkastella yleisiä käyttöehtoja huolellisesti, koska ne sisältävät tärkeitä ehtoja, jotka liittyvät Ballin verkkosivuston käyttöön sellaisena kuin se on määritelty. Jos yleiset käyttöehdot ja työntekijäportaalin käyttöehdot ovat ristiriidassa, työntekijäportaalin käyttöehdot korvaavat yleiset käyttöehdot siltä osin kuin ne koskevat Ballin työntekijäportaalin ja sisäisten viestintävälineiden käyttöä. 2. Yleinen kuvaus työntekijäportaalista: Työntekijäportaali on Ballin työntekijöiden, väliaikaisten työntekijöiden ja muiden vastaavien henkilöiden käytössä sisäistä viestintää, uutisia, päivityksiä ja resursseja varten. Se helpottaa Ballin toimintaa ja ympäristöä koskevaa työhön liittyvää viestintää ja vuorovaikutusta. 3. Ballin käytännöt: Työntekijäportaalin käytön on noudatettava näitä työntekijäportaalin käyttöehtoja, Ballin yleistä tietosuojakäytäntöä ja muita Ballin käytäntöjä, kuten jäljempänä kuvataan. Kaikki Ballin käytännöt koskevat kaikkia työntekijäportaalin viestejä, viestintää ja vuorovaikutusta. Seuraavassa luettelossa on esimerkkejä käytännöistä, jotka koskevat työntekijäportaalin käyttöä. Näiden käytäntöjen tai muiden Ballin käytäntöjen, joita ei ole lueteltu tässä, rikkominen voi johtaa kurinpitotoimiin työsuhteen irtisanomiseen asti. a. Henkilöstöpolitiikka: i. Kunnioitus työpaikalla (maailmanlaajuinen) ii. Syrjinnän, häirinnän ja kostotoimenpiteiden kieltäminen (aluekohtainen) iii. Työntekijöitä koskevat menettelyt ja kurinpitotoimet (aluekohtainen) iv. Työhön liittyvät eturistiriidat (maailmanlaajuinen). b. Tietotekniikka: i. Asianmukainen käyttö (maailmanlaajuinen) ii. Omaisuuden hoito (maailmanlaajuinen) iii. Luottamuksellisuus (maailmanlaajuinen) iv. Tietoturva (maailmanlaajuinen). c. Vaatimustenmukaisuus ja sääntely: i. Maailmanlaajuinen tietosuoja (maailmanlaajuinen) ii. Työpaikan uhat ja väkivalta. d. Yrityssuhteet: i. Julkiset asiat (maailmanlaajuinen) ii. PR (maailmanlaajuinen) iii. Toiminta sosiaalisessa mediassa (maailmanlaajuinen). Ballin käytännöt, mukaan lukien yllä luetellut, ovat saatavilla työntekijäportaalissa tai henkilöstöosastolta. Jos sinulla on kysyttävää näistä käytännöistä, ota yhteyttä henkilöstöosastoon. 4. Huolenaiheiden raportointi: Työntekijäportaalissa tehdään yhteistyötä muiden Ballin työntekijöiden, väliaikaisten työntekijöiden ja muiden vastaavien henkilöiden kanssa työtehtävien ja -velvollisuuksien täyttämiseksi. Työntekijäportaalia ei ole tarkoitettu eikä sitä pitäisi käyttää työympäristöön liittyvien huolenaiheiden raportointiin. Portaalissa ei ole tällaisten huolenaiheiden ratkaisuun tarkoitettuja työkaluja, eikä siinä voi ratkaista riittävän hyvin yksityisyyden suojaan liittyviä kysymyksiä paikallisten lakien edellyttämällä tavalla. Sen sijaan Ball on laatinut käytännöt ja menettelytavat, joilla voidaan ilmoittaa työpaikkaa koskevista huolenaiheista. Jos

7 työntekijä, väliaikainen työntekijä tai muu henkilö haluaa ilmoittaa sopimattomasta käytöksestä työpaikalla, käytäntöjen rikkomuksista tai muista vastaavista huolenaiheista, ilmoita niistä vakiintuneiden käytäntöjen ja kanavien kautta. Jos sinulla on kysyttävää, katso Ballin työpaikkakäyttäytymistä koskevasta käytännöstä yleiset ohjeet siihen, kuinka huolenaiheista ilmoitetaan yhtiölle. Voit myös keskustella henkilöstöosaston edustajan tai muun johdon jäsenen kanssa.

8 Asiakasportaalin käyttöehdot 1. Johdanto: Näissä asiakasportaalin käyttöehdoissa on lisätietoja, jotka koskevat Ballin asiakasportaalin käyttöä. Asiakasportaalin käyttöehdot sisältävät täten yleiset käyttöehdot viitteinä. Jos yleiset käyttöehdot ja asiakasportaalin käyttöehdot ovat ristiriidassa, asiakasportaalin käyttöehdot korvaavat yleiset käyttöehdot siltä osin kuin ne koskevat Ballin asiakasportaalin käyttöä ("Asiakasportaali" tai "Palvelu"). 2. Asiakasportaali: Ball tarjoaa Asiakasportaalin helpottaakseen vuorovaikutusta asiakkaidensa kanssa ja parantaakseen asiakaspalvelua. Jotta Asiakasportaalilla voidaan saavuttaa tämä tavoite, tarkkojen ja ajantasaisten tietojen antaminen on hyvin tärkeää. Vastineeksi Palvelun käytöstä toimi seuraavasti: a. Anna paikkaansa pitävät, tarkat, ajankohtaiset ja täydelliset tiedot itsestäsi Asiakasportaalin rekisteröintilomakkeeseen ("Rekisteröintitiedot"). b. Päivitä rekisteröintitiedot viipymättä, jotta ne ovat paikkaansa pitäviä, tarkkoja, ajantasaisia ja täydellisiä. Jos annat virheellisiä, epätarkkoja, ei-ajantasaisia tai puutteellisia tietoja tai jos Ball epäilee antamiesi tietojen olevan virheellisiä, epätarkkoja, ei-ajantasaisia tai puutteellisia, Ball voi keskeyttää tai lopettaa tilisi ja kieltää kaiken Asiakasportaalin tai sen osan nykyisen tai tulevan käytön oman harkintansa mukaan. 5. Palvelun käyttö: Saat käyttäjänimen ja salasanan, kun olet rekisteröitynyt Palveluun. Sinun on pidettävä käyttäjänimesi ja salasanasi luottamuksellisina kaupallisesti kohtuullisin keinoin. Olet yksin vastuussa kaikista toimist a, jotka suoritetaan käyttäjänimelläsi ja salasanallasi. Jos uskot käyttäjänimesi ja salasanasi vaarantuneen, toimi seuraavasti: a. Ilmoita heti Ballin yhteyshenkilöllesi käyttäjänimesi ja salasanasi mahdollisesta luvattomasta käytöstä. b. Ilmoita heti Ballin yhteyshenkilöllesi kaikista organisaation tietoturvaloukkauksista, jotka voivat vaarantaa käyttäjänimesi ja salasanasi. c. Kirjaudu ulos tililtäsi jokaisen Palvelun käyttöistunnon jälkeen. Ball ei ole vastuussa menetyksistä, korvauksista tai vahingoista, jotka johtuvat käyttäjänimen ja salasanan vaarantumisesta tai luvattomasta käytöstä. 6. Toimitettu sisältö: Kaikki tiedot, datat, tekstit, ohjelmistot, musiikit, äänet, valokuvat, grafiikat, videot, viestit tai muut materiaalit ("Sisältö"), jotka on toimitettu joko julkisesti tai välitetty yksityisesti, ovat yksinomaan sen henkilön vastuulla, jolta tällainen Sisältö on peräisin. Ball ei ole vastuussa mistään Sisällöstä, jonka olet ladannut, toimittanut, lähettänyt sähköpostilla tai muutoin välittänyt Palvelun kautta. Suostut siihen, ettet käytä Palvelua mihinkään kiellettyyn tarkoitukseen, esimerkiksi mihinkään seuraavaan: a. Sellaisen Sisällön lataaminen, toimittaminen, sähköpostilla lähettäminen tai muulla tavalla välittäminen, joka on laitonta, haitallista, uhkaavaa, herjaavaa, vahingollista, halventavaa, loukkaavaa, kunniaa loukkaavaa, rivoa, säädytöntä, yksityisyyttä loukkaavaa, vihamielistä, paheksuttavaa rotuun liittyen, paheksuttavaa etnisyyteen liittyen tai muutoin paheksuttavaa. b. Alaikäisten loukkaaminen. c. Minkä tahansa henkilön tai yhteisön esittäminen, mukaan lukien esimerkiksi Ball, Ballin virkamies, foorumin johtaja, opas tai isäntä, tai sidossuhteesi henkilöön tai yhteisöön väärin ilmoittaminen tai muutoin väärin esittäminen. d. Otsikoiden väärentäminen tai muunlainen tunnisteiden manipulointi Palvelun kautta välitetyn Sisällön alkuperän naamioimiseksi.

9 e. Minkä tahansa Sisällön välittäminen, jota sinulla ei ole oikeutta välittää minkään lain tai sopimusvelvoitteiden tai uskotun velvoitteiden nojalla (esim. sisäpiiritiedot, tekijänoikeustiedot ja luottamukselliset tiedot, jotka on saatu selville tai paljastettu osana työsuhdetta tai salassapitosopimuksia). f. Sellaisen Sisällön välittäminen, joka loukkaa minkä tahansa osapuolen patentteja, tavaramerkkejä, liikesalaisuuksia, tekijänoikeuksia tai muita omistusoikeuksia ("Oikeudet"). g. Sellaisen materiaalin välittäminen, joka sisältää ohjelmistoviruksia tai muita tietokonekoodeja, tiedostoja tai ohjelmia, jotka on suunniteltu keskeyttämään, tuhoamaan tai rajoittamaan tietokoneohjelmistojen, laitteistojen tai tietoliikennelaitteiden toimintoja tai hankkimaan tietoja luvattomin keinoin. h. Dialogin keskeyttäminen, näytön vierittäminen nopeammin kuin muut Palvelun käyttäjät kykenevät kirjoittamaan tai muunlainen toiminta, joka vaikuttaa negatiivisesti muiden käyttäjien kykyyn keskustella tai käyttää Palvelua reaaliaikaisesti. i. Palvelun, palvelinten tai verkkojen häirintä tai keskeyttäminen tai Palveluun liittyvien verkkojen vaatimuksien, menettelyjen, käytäntöjen tai määräysten noudattamatta jättäminen. j. Sovellettavien paikallisten, osavaltioiden, kansallisten tai kansainvälisten lakien tahallinen tai tahaton rikkominen, mukaan lukien muun muassa arvopaperi- ja pörssivalvonnan sekä muiden viranomaisten julkaisemat määräykset, samoin kuin mitkä tahansa lainvoimaiset arvopaperi- ja pörssisäännökset. k. Muiden käyttäjien henkilötietojen kerääminen tai tallentaminen.

10 Yleinen tietosuojakäytäntö 1. Johdanto: Ball Corporation ja sen tytäryhtiöt ("Yhtiö" tai "Ball") ovat sitoutuneet suojaamaan kaikkien niiden henkilöiden henkilötietoja, joiden kanssa olemme tekemisissä. Ball on suorittanut sekä teknisiä että organisatorisia toimenpiteitä suojatakseen yhtiön käsittelemiä henkilötietoja. Tämän tietosuojailmoituksen tarkoituksena on ilmoittaa Yhtiön suorittamista käsittelytoimista, jotka liittyvät Yhtiön ylläpitämien verkkosivustojen ja järjestelmien (yhdessä "Sivusto") yleiseen käyttöön, sekä henkilötietoihisi liittyvistä oikeuksista ja velvollisuuksista. 2. Kuka käsittelee tietojani? Ball Corporation ja sen tytäryhtiöt käsittelevät tietyn tyyppisiä Sivuston käyttäjien henkilötietoja. Yhtiö voi myös tehdä sopimuksia kolmansien osapuolten kanssa tiettyjen palvelujen tarjoamisesta Yhtiön puolesta. Ball ryhtyy toimiin varmistaakseen, että Ballin puolesta tietoja käsittelevät kolmannet osapuolet noudattavat tietosuojavaatimuksia, mukaan lukien muun muassa sopimusten tekeminen kolmansien osapuolten kanssa, kolmansien osapuolten turvallisuustarkastusten tekeminen sekä muut vastaavat toimet ja prosessit. 3. Keneen voin ottaa yhteyttä, jos minulla on kysymyksiä käsittelytoimista? Yhtiön tietosuojatoimipaikka vastaa henkilötietojesi käsittelyyn liittyviin kysymyksiisi. Ota yhteyttä alueelliseen tietosuojatiimiin: Pohjois-Amerikan tietosuoja Tietosuojatiimi 10 Longs Peak Drive Broomfield, CO Etelä-Amerikan tietosuoja Tietosuojatiimi Avenida das Américas 3434-Condomínio Mario Henrique Simonsen- Bloco 2/6 e 7 andares Barra da Tujica Rio de Janeiro Brasilia Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan tietosuoja Tietosuojatiimi 100 Capability Green Luton LU1 3LG Iso-Britannia Aasian ja Tyynenmeren tietosuoja Tietosuojatiimi Units , Tower 1 Grand Century Place 193 Prince Edward Rd. West Mongkok, Kowloon, Hong Kong 4. Millä perusteella tietojani kerätään? a. Suostumus: Käyttämällä tätä Sivustoa hyväksyt Yhtiön käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt. Hyväksyt myös sen, että Yhtiö käsittelee Sivuston käyttöön liittyviä henkilötietojasi. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lopettamalla Sivuston käytön. Jos et hyväksy, että Yhtiö käsittelee henkilötietojasi tai jos et hyväksy Yhtiön yksityisyyskäytäntöjä, et saa käyttää tätä Sivustoa tai sinun tulee lopettaa tämän Sivuston käyttö. b. Liiketoimintaan liittyvät edut: Sen lisäksi, että Yhtiö käsittelee tietojasi suostumuksesi perusteella, se käsittelee myös henkilötietoja liiketoimintaan liittyvien etujen perusteella. Näihin etuihin kuuluu muun muassa sen varmistaminen, että Sivusto on turvallinen ja suojattu tietoturvarikkomusten tai tietojen vaarantumisen uhilta. Lisäksi Ball voi käsitellä henkilötietoja vastatessaan Ballille Sivuston kautta tehtyihin kommentteihin ja kyselyihin. Ball voi myös käsitellä käyttötietoja Sivuston ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. 5. Mitä tietoja Yhtiö käsittelee? a. Yleinen käyttö: Kun käytät verkkosivustoa yleisellä tavalla, Yhtiö ei vaadi, että annat tietoja itsestäsi tai henkilöllisyydestäsi, lukuun ottamatta Sivuston vierailijoiden verkkotunnuksia ja IP-osoitteita. Keräämme myös kunkin vierailun päivämäärän, ajan ja keston sekä katsotut sivut. Verkkotunnuksia ja IP-osoitteita ei käytetä henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Sen sijaan nämä tiedot yhdistetään käyntimäärien, Sivustolla käytetyn keskimääräisen ajan, katsottujen sivujen ja muiden vastaavien käyttötietojen mittaamiseksi.

11 b. Tietojen lähettäminen lomakkeilla: Tällä Sivustolla on osia, joissa Yhtiön on ehkä kerättävä henkilökohtaisia tietojasi tiettyyn tarkoitukseen. Esimerkiksi silloin, kun lähetät vapaaehtoisesti henkilökohtaisia tietosi lomakkeen lähettämisen yhteydessä. Nämä henkilökohtaiset tiedot mahdollistavat sen, että Ball voi vastata pyyntöihisi. Sinulta kerätyt tiedot voivat sisältää nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tämä pätee myös silloin, kun lähetät henkilötietojesi käsittelyyn liittyviä pyyntöjä. c. Evästeet: Yhtiö voi käyttää evästeiksi kutsuttua tekniikkaa, jonka avulla voimme tarjota sinulle räätälöityjä tietoja. Eväste on tietojoukko, jonka verkkosivuston palvelin tallentaa tietokoneellesi. Evästeet mahdollistavat sitten sen, että verkkosivustot tunnistavat tietokoneesi ja muistavat merkinnät siirryttäessä sivulta toiselle tai kun vierailet Sivustolla uudelleen samalla tietokoneella. Katso lisätietoja Ballin käyttämistä evästeitä Ballin täydellisestä evästekäytännöstä TÄÄLTÄ. d. Muut käsittelytoimet: Tietoja voidaan käsitellä silloinkin, kun henkilö käyttää verkkosivustoamme työhakemusten, yrityskyselyjen tai eläkekyselyjen tekemiseen tai käyttää sitä jollain muulla tavalla. Lisätietoja tämän tyyppisiin tietojen lähettämiseen tai kyselyihin liittyvistä käsittelytoimista on Ballin tietosuojasivulla TÄÄLLÄ. e. Lapset: Tätä sivua ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille. Emme tietoisesti pyydä tai kerää henkilökohtaisia tietoja lapsilta tai lapsista, emmekä markkinoi tietoisesti tuotteitamme tai palvelujamme lapsille. Ball kannustaa lasten vanhempia ja huoltajia osallistumaan aktiivisesti lapsen verkkotoimintaan. Jos uskot, että Ball on kerännyt henkilökohtaisia tietoja ilman asianmukaista suostumusta henkilöltä, joka on maassa sovellettavan suostumuksen ikärajaa nuorempi, ota yhteyttä Balliin johonkin tämän tietosuojakäytännön kohdassa 3 lueteltuun kanavaan. 6. Jaatteko henkilökohtaisia tietojani? a. Yhtiön sisäiset vastaanottajat: Tietyt Yhtiön osastot vastaanottavat ja käsittelevät Sivuston kävijöiltä saatuja henkilötietoja, jos ne on tarpeen tietää, etenkin kun heidän työnsä liittyy Sivuston ylläpitämiseen, Sivuston sisällön tarjoamiseen tai päivittämiseen, tai vastaavat Sivuston kautta tehtyihin kyselyihin. Näitä ovat esimerkiksi IT-osasto, tietosuojatiimi ja muut osastot, joiden on tarpeen tietää henkilötiedot. b. Ulkopuoliset vastaanottajat: Yhtiö voi myös siirtää joitain tietoja kolmansille osapuolille, joiden kanssa Ball on tehnyt sopimuksen tiettyjen Sivustoon liittyvien hallinnollisten velvollisuuksien suorittamiseksi. Ball ei jaa, myy tai vuokraa henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin kolmansille osapuolille. c. Muut erityisolosuhteet: Joissain harvinaisissa tapauksissa on myös mahdollista, että tietosi voidaan jakaa fuusion, yhtiön omaisuuden myynnin, konsolidaation tai rakenneuudistuksen, rahoituksen tai liiketoimintamme oston yhteydessä. Voimme myös jakaa tietosi toimivaltaiselle viranomaiselle, jos uskomme, että tietojen luovutus on jonkin sovellettavan lain, asetuksen tai oikeusprosessin mukaista tai sitä muuten vaaditaan. Näitä voivat olla lainvalvontaviranomaiset, valtion viranomaiset tai muut kolmannet osapuolet, joita voidaan pitää tarpeellisina oikeusprosessien noudattamiseksi tai kansallisten turvallisuusvaatimusten täyttämiseksi. Tietosi voidaan jakaa myös mahdollisten riitojen käsittelyn yhteydessä Yhtiön, sen liikekumppaneiden, sinun tai muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden puolustamiseksi. d. Muut kuin henkilötiedot: Tietoja voidaan jakaa, kun ne on yhdistetty tai tehty nimettömiksi, jotta niitä ei voida kohtuudella käyttää tunnistamiseesi. 7. Lähetetäänkö tietoni eri maihin? Ball on maailmanlaajuinen organisaatio, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa ja jolla on toimipaikka monissa maissa ympäri maailmaa. Tästä johtuen Ball voi siirtää henkilötietosi Ballille Yhdysvaltoihin, mille tahansa Ballin tytäryhtiölle ympäri maailmaa tai kolmansille osapuolille ja liikekumppaneille, kuten olemme kuvanneet tässä tietosuojakäytännössä. Ball Corporation on ryhtynyt toimiin voidakseen antaa riittävät organisatoriset ja tekniset takeet henkilötietojesi

12 suojaamiseksi, muun muassa todentautumalla EU:n ja Yhdysvaltojen sekä Sveitsin ja Yhdysvaltojen Privacy Shield - ohjelmien nojalla sekä solmimalla asianmukaiset sopimukset Ballin yhteisöjen ja ulkoisten organisaatioiden kanssa. Lisätietoja Ballin EU:n ja Yhdysvaltojen sekä Sveitsin ja Yhdysvaltojen Privacy Shield -sertifikaateista saat klikkaamalla TÄSTÄ. 8. Entä jos klikkaan linkkiä, joka johtaa verkkosivustolle, jota Ball ei hallinnoi? Tämä Sivusto voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin. Vaikka yritämme linkittää vain sivustoihin, joilla on myös korkeat standardit ja jotka kunnioittavat yksityisyyttä, emme ole vastuussa muiden sivustojen sisällöstä, turvallisuudesta tai tietosuojakäytännöistä. 9. Kuinka kauan tietojani säilytetään? Henkilötietosi tallennetaan paikallisten lakien mukaisesti. 10. Mitä oikeuksia minulla on henkilötietoihini? Sinulla on oikeus pyytää tietoja henkilötietojesi käsittelystä. Voit pyytää esimerkiksi tietojen korjaamista, poistamista tai päivittämistä. Jos haluat lähettää henkilötietoihisi ja niihin liittyviin oikeuksiin koskevan kyselyn, klikkaa TÄSTÄ ja valitse "Henkilötietokysely" pudotusvalikosta aihealueiden alta. 11. Mitä voin tehdä, jos olen huolissani henkilötietojeni käsittelystä? Jos sinulla on Yhtiön suorittamiin käsittelytoimiin liittyviä huolenaiheita, voit ottaa yhteyttä maasi paikalliseen tietosuojaviranomaiseen tai valvontaviranomaiseen. 12. Mitä tapahtuu, jos kieltäydyn antamasta henkilötietojani? Jos et hyväksy tätä tietosuojakäytäntöä, sinun tulee lopettaa välittömästi tämän Sivuston käyttö. Jos et hyväksy evästeitä, jotkin Sivuston ominaisuudet eivät välttämättä toimi oikein. 13. Mitä verkkosivustoja tämä ilmoitus koskee? Tämä ilmoitus koskee seuraavia verkkosivustoja: sekä muita, jotka voidaan lisätä myöhemmin. 14. Mistä löydän tähän ilmoitukseen tehdyt muutokset? Päivitämme ajoittain tätä tietosuojakäytäntöä. Kun päivitämme sen, asetamme päivitetyn kohdan saataville tälle sivulle. Toimittamiasi tietoja säätelee tietojen toimittamishetkellä voimassa oleva tietosuojakäytäntö.

13 Hakijoita koskeva tietosuojakäytäntö 1. Johdanto: Tässä hakijoita koskevassa tietosuojakäytännössä on lisätietoja, jotka koskevat Yhtiön ylläpitämien verkkosivustojen ja järjestelmien käyttöä (yhdessä "Sivusto") siltä osin kuin ne liittyvät hakemusprosessiin. Hakijoita koskevaan tietosuojakäytäntöön sisältyy täten yleinen tietosuojakäytäntö viitteenä. Jos yleiset käyttöehdot ja hakijoita koskevat käyttöehdot ovat ristiriidassa, hakijoita koskevat käyttöehdot korvaavat yleiset käyttöehdot siltä osin kuin ne koskevat Sivuston käyttöäsi hakijan ominaisuudessa. 2. Millä perusteella tietojani kerätään? Yleisen tietosuojakäytännön kohdassa 4 kuvattujen tietojen lisäksi Yhtiö voi käyttää seuraavia hakijoihin liittyviä lisätietoja: a. Suostumus: Suostut siihen, että Yhtiö käsittelee työhakemukseesi liittyviä henkilötietojasi. Tämä tarkoittaa, että suostut vapaaehtoisesti siihen, että Ball käsittelee kaikkia työnhakuun liittyviä henkilötietojasi. Suostut myös siihen, että Ballin työntekijä tai alihankkija käyttää näitä henkilötietoja ottaakseen sinuun yhteyttä lisätietojen hankkimista, haastattelujen suorittamista sekä muuta hakemukseen liittyvää viestintää varten. Lähettämällä hakemuksesi suostut myös siihen, että Ball voi tarkistaa hakumateriaalisi määrittääkseen kelpoisuutesi ja pätevyytesi siltä osin kuin se liittyy hakemaasi paikkaan, sekä muihin Ballissa saatavilla oleviin paikkoihin, joihin voit olla pätevä Ballin edustajan ilmoituksesta. Jos et halua muihin paikkoihin Ballissa, joihin sinulla voi olla pätevyys, ilmoita siitä Ballin edustajalle, kun tämä ottaa sinuun yhteyttä. b. Liiketoimintaan liittyvät edut: Ball käsittelee myös henkilötietoja hakemusprosessissa olevien liiketoimintaan liittyvien etujen perusteella. Tähän sisältyy tiettyjen henkilökohtaisten tietojen toimittaminen julkisyhteisöille paikallisen lain edellyttämällä tavalla, tiettyjen henkilötietojen säilyttäminen paikallisten lakien edellyttämällä tavalla ja hakijan kelpoisuuden määrittäminen paikkaan, johon hakija on hakenut. 3. Mitä tietoja Yhtiö käsittelee? Yleisen tietosuojakäytännön kohdassa 5 kuvattujen tietojen lisäksi Yhtiö voi käyttää seuraavia hakijoihin liittyviä lisätietoja: a. Tietojen lähettäminen lomakkeilla: Ball käyttää kaikkia lähettämiäsi tietoja määrittääkseen kelpoisuutesi ja pätevyytesi hakemiisi paikkoihin. Ball voi käyttää näitä tietoja myös ottaakseen sinuun yhteyttä lisätietojen pyytämistä, haastatteluita tai muita vastaavia tarkoituksia varten. b. Lapset: Sivustoa ei ole tarkoitettu alle täysi-ikäisille hakijoille paitsi paikallisissa laeissa säädetyissä tapauksissa. Emme tietoisesti pyydä tai kerää henkilötietoja alle täysi-ikäisiltä lapsilta tai heihin liittyen paitsi hyväksyttyjen ohjelmien ja hakemusprosessien, kuten oppisopimuskoulutuksen, lukion yhteistyöohjelmien, lukion ja yliopiston harjoittelupaikkojen sekä muiden vastaavien ohjelmien kautta. Ball kannustaa lasten vanhempia ja huoltajia osallistumaan aktiivisesti lapsen verkkotoimintaan. Jos uskot, että Ball on kerännyt ilman asianmukaista suostumusta henkilötietoja joltakin, joka on maassasi suostumuksen antamiseen vaadittavaa ikää nuorempi, ota yhteyttä Balliin käyttämällä edellä olevassa yleisen tietosuojakäytännön osassa 3 lueteltuja tietoja. 4. Jaatteko henkilökohtaisia tietojani? a. Yhtiön sisäiset vastaanottajat: Tietyt Yhtiön osastot vastaanottavat ja käsittelevät Sivuston kävijöiltä saatuja henkilötietoja, jos ne on tarpeen tietää, etenkin kun heidän työnsä liittyy Sivuston ylläpitämiseen, Sivuston sisällön tarjoamiseen tai päivittämiseen, tai vastaavat Sivuston kautta tehtyihin kyselyihin. Näitä ovat esimerkiksi IT-osasto, tietosuojatiimi ja muut osastot, joiden on tarpeen tietää henkilötiedot. b. Ulkopuoliset vastaanottajat: Yhtiö voi myös siirtää joitain tietoja kolmansille osapuolille, joiden kanssa Ball on tehnyt sopimuksen tiettyjen Sivustoon liittyvien hallinnollisten velvollisuuksien suorittamiseksi. Ball ei jaa, myy tai vuokraa henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin kolmansille osapuolille.

14 c. Muut erityisolosuhteet: On myös erittäin harvinaisissa tapauksissa mahdollista, että tietojasi voidaan jakaa mihin tahansa fuusioon, yhtiön omaisuuden myyntiin, konsolidointiin tai rakenneuudistukseen, rahoitukseen tai koko yhtiöömme tai mihin tahansa sen osaan kohdistuvaan yrityshankintaan liittyen tai sellaisesta käytävien neuvotteluiden aikana. Voimme myös jakaa tietosi toimivaltaiselle viranomaiselle, jos uskomme, että tietojen luovutus on jonkin sovellettavan lain, asetuksen tai oikeusprosessin mukaista tai sitä muuten vaaditaan. Näitä voivat olla lainvalvontaviranomaiset, valtion viranomaiset tai muut kolmannet osapuolet, joita voidaan pitää tarpeellisina oikeusprosessien noudattamiseksi tai kansallisten turvallisuusvaatimusten täyttämiseksi. Tietosi voidaan jakaa myös mahdollisten riitojen käsittelyn yhteydessä Yhtiön, sen liikekumppaneiden, sinun tai muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden puolustamiseksi. d. Muut kuin henkilötiedot: Tietoja voidaan jakaa, kun ne on yhdistetty tai tehty nimettömiksi, jotta niitä ei voida kohtuudella käyttää tunnistamiseesi. 5. Lähetetäänkö tietoni eri maihin? Ball on maailmanlaajuinen organisaatio, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa ja jolla on toimipaikka monissa maissa ympäri maailmaa. Tästä johtuen Ball voi siirtää henkilötietosi Ballille Yhdysvaltoihin, mille tahansa Ballin tytäryhtiölle ympäri maailmaa tai kolmansille osapuolille ja liikekumppaneille, kuten olemme kuvanneet tässä tietosuojakäytännössä. Ball Corporation on ryhtynyt toimiin voidakseen antaa riittävät organisatoriset ja tekniset takeet henkilötietojesi suojaamiseksi, muun muassa todentautumalla EU:n ja Yhdysvaltojen sekä Sveitsin ja Yhdysvaltojen Privacy Shield - ohjelmien nojalla sekä solmimalla asianmukaiset sopimukset Ballin yhteisöjen ja ulkoisten organisaatioiden kanssa. Lisätietoja Ballin EU:n ja Yhdysvaltojen sekä Sveitsin ja Yhdysvaltojen Privacy Shield -sertifikaateista saat klikkaamalla TÄSTÄ. 6. Entä jos klikkaan linkkiä, joka johtaa verkkosivustolle, jota Ball ei hallinnoi? Tämä Sivusto voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin. Vaikka yritämme linkittää vain sivustoihin, joilla on myös korkeat standardit ja jotka kunnioittavat yksityisyyttä, emme ole vastuussa muiden sivustojen sisällöstä, turvallisuudesta tai tietosuojakäytännöistä. 7. Kuinka kauan tietojani säilytetään? Henkilötietojasi säilytetään paikallisten lakien sallimalla tavalla. 8. Mitä oikeuksia minulla on henkilötietoihini? Sinulla on oikeus pyytää tietoja henkilötietojesi käsittelystä. Voit pyytää esimerkiksi tietojen korjaamista, poistamista tai päivittämistä. Jos haluat lähettää henkilötietoihisi ja niihin liittyviin oikeuksiin koskevan kyselyn, klikkaa TÄSTÄ ja valitse "Henkilötietokysely" pudotusvalikosta aihealueiden alta. 9. Mitä voin tehdä, jos olen huolissani henkilötietojeni käsittelystä? Jos sinulla on Yhtiön suorittamiin käsittelytoimiin liittyviä huolenaiheita, voit ottaa yhteyttä maasi paikalliseen tietosuojaviranomaiseen tai valvontaviranomaiseen. 10. Mitä tapahtuu, jos kieltäydyn antamasta henkilötietojani? Jos et hyväksy tätä tietosuojakäytäntöä, sinun tulee lopettaa välittömästi tämän Sivuston käyttö. Jos et hyväksy evästeitä, jotkin Sivuston ominaisuudet eivät välttämättä toimi oikein. 11. Mitä verkkosivustoja tämä ilmoitus koskee? Tämä ilmoitus koskee seuraavia verkkosivustoja: sekä muita, jotka voidaan lisätä myöhemmin.

15 12. Mistä löydän tähän ilmoitukseen tehdyt muutokset? Päivitämme ajoittain tätä tietosuojakäytäntöä. Kun päivitämme sen, asetamme päivitetyn kohdan saataville tälle sivulle. Toimittamiasi tietoja säätelee tietojen toimittamishetkellä voimassa oleva tietosuojakäytäntö.

16 Työntekijöiden tietosuojakäytäntö 1. Johdanto: Tämä työntekijöiden tietosuojakäytäntö tarjoaa lisätietoja, jotka koskevat yhtiön verkkosivustojen ja järjestelmien (yhdessä sivusto ) käyttöä sen liittyessä työsuhteeseen. Työntekijöiden tietosuojakäytäntö sisältää täten yleisen tietosuojakäytännön viitteenä. Sikäli kuin yleinen tietosuojakäytäntö ja työntekijöiden tietosuojakäytäntö ovat ristiriidassa, työntekijöiden tietosuojakäytäntö korvaa yleisen tietosuojakäytännön vain, kun se koskee sivuston käyttöäsi hakijana. 2. Millä perusteella tietojani kerätään? Yleisen tietosuojakäytännön osassa 4 kuvattujen tietojen lisäksi yhtiö voi käyttää seuraavia työntekijöihin liittyviä lisätietoja: a. Oikeudelliset velvoitteet: Ballin on kerättävä tiettyjä tietoja noudattaakseen hallituksen vaatimuksia, mukaan lukien verotustarkoitukset, hallituksen raportointivaatimukset, lakisääteisten lomien hallinnointi, julkisesti noteerattujen yhtiöiden rahataloudellinen säännöstenmukaisuus, hallituksen tietopyyntöihin vastaaminen ja muut vastaavat oikeudelliset velvoitteet. b. Sopimuksen täyttämisen kannalta tarpeelliset: Ball käsittelee tietoja noudattaakseen työntekijöiden kanssa tehtyjen työsopimusten mukaisia velvoitteitaan, mukaan lukien velvollisuus maksaa työntekijälle korvaus suoritetusta työstä. Tähän voi kuulua työntekijän perhettä, terveyttä, taloutta, ammatillista taustaa, rikollista taustaa, henkilökohtaisia ominaisuuksia ja muun tyyppisiä henkilötietoja ja arkaluontoisia henkilötietoja koskevien tietojen kerääminen. Lisäksi Ball käsittelee tietoja noudattaakseen työsuhde-etuusohjelmaasiakirjojen mukaisia velvoitteitaan (esim. työkyvyttömyysetuudet, eläke-etuudet, terveysetuudet ja muut alueittain sovellettavat etuudet). c. Lainmukaiset liiketoiminnalliset syyt: Ball käsittelee tietoja myös lainmukaisista liiketoiminnallisista syistä, mukaan lukien työvoiman seuranta sen varmistamiseksi, että sopiva henkilöstön taso ylläpidetään ja liiketoiminnan tarpeet tyydytetään. Ball valvoo fyysistä pääsyä toimipisteisiinsä varmistaakseen työntekijöidensä ja vierailijoidensa turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Ball tarkkailee verkkotoimintaa varmistaakseen liikeomaisuuden asianmukaisen käytön, välttääkseen luottamuksellisten yritystietojen katoamisen, estääkseen petokset ja suojautuakseen mahdollisilta tietomurroilta. Ball käsittelee tietoja eläkerahoitukseen, -hallintoon ja eläkesuunnitelmien hoitamiseen liittyvien luottamusvelvoitteiden täyttämiseksi, kuten tehokkuuden tunnistamiseksi tai taloudellisten riskien lieventämiseksi eläkesuunnitelmien hallinnossa. d. Työntekijän suostumus: Ball voi kerätä työntekijöitä koskevia tietoja työntekijän suostumuksella rajoitetuissa olosuhteissa. Tähän voi kuulua yksityiskohtaisempien taloudellisten, henkilökohtaisten, terveyteen liittyvien ja muiden henkilötietojen ja arkaluontoisten henkilötietojen hankkiminen työntekijöiden perinteisten etujen lisäksi ajoittain tarjottavia vapaaehtoisia etuja varten. Lisäksi Ball voi kerätä työntekijöitä koskevia tietoja, jos Ball ottaa valokuvia, videoita tai muuta vastaavaa mediasisältöä markkinointitarkoituksiin. Työntekijät, jotka antavat vapaaehtoisen suostumuksen, voivat peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa ottamalla yhteyttä asianmukaiseen yhtiön tietosuojatoimistoon, kuten kuvattu yleisessä tietosuojakäytännössä TÄÄLLÄ. e. Oikeudellinen puolustus: Tietyissä tilanteissa henkilötietojasi käsitellään osana oikeudellista puolustusta. f. Muut kuin henkilötiedot: Tietoja voidaan koota, anonymisoida tai tehdä tunnistamattomiksi, jotta niitä ei voida kohtuudella käyttää tunnistamiseesi. 3. Mitä tietoja Yhtiö käsittelee? Yleisen tietosuojakäytännön kohdassa 5 kuvattujen tietojen lisäksi Yhtiö voi käyttää seuraavia hakijoihin liittyviä lisätietoja: a. Tietojen lähettäminen lomakkeilla: Ball käyttää kaikkia lähettämiäsi tietoja määrittääkseen kelpoisuutesi ja pätevyytesi työhön, ylennyksiin, tehtävän alennuksiin, korvauksiin ja muihin työhön liittyviin tarkoituksiin. Lisäksi lähetettyjen lomakkeiden kautta toimitettuja tietoja voidaan käyttää henkilöllisyyden todentamiseen,

17 tiedusteluihin vastaamiseen, väärinkäytösten tutkimiseen ja muihin tarkoituksiin, joita varten tietoja on lähetetty. Ball voi käyttää näitä tietoja myös tavoittaakseen sinut saadakseen lisätietoja, pyytääkseen selvitystä antamiesi tietojen perusteella tai muista syistä, jotka liittyvät työntekijän kelpoisuuteen tai pätevyyteen työhön ja työsuhde-etuuksiin tai niiden hallintotyöhön. b. Työntekijän henkilötiedot: Ball ja asianomaiset kolmannet osapuolet käyttävät henkilötietoja ja arkaluontoisia henkilötietoja työsuhteen hallinnointiin. Nämä henkilötiedot voivat sisältää työntekijän nimen, yhteystiedot, työhistorian, taloudelliset tiedot, perheen tiedot, edunsaajan tiedot, edunsaajan yhteystiedot, terveystiedot ja muita tietoja, joita tarvitaan hallinnoitaessa työsuhdetta ja muita siihen liittyviä etuja, jotka vaikuttavat työntekijään ja työntekijän perheeseen, sukulaisiin, kumppaneihin tai edunsaajiin. c. Arkaluontoiset henkilötiedot: Arkaluontoisia henkilötietoja voidaan myös käsitellä työsuhteen hallinnoimiseksi, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta, terveystiedot (esim. työntekijöiden etuussuunnitelmat), seksuaalinen suuntautuminen (esim. vapaaehtoisesti alueilla, joilla laki sallii sen), rotu (esim. rajoitetuilla alueilla, joissa laki sitä vaatii), etninen alkuperä (esim. rajoitetuilla alueilla, joissa laki sitä vaatii), uskonnolliset tai filosofiset vakaumukset (esim. rajoitetuilla alueilla, joissa laki sitä vaatii) ja biometriset tiedot (esim. aika- ja osallistumistarkoitukset). Ball on toteuttanut organisatoriset ja tekniset toimenpiteet työntekijöiden henkilötietojen suojaamiseksi. Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä kriittisten tietojen suojaustiimiin, kuten kuvattu yleisen tietosuojakäytännön osassa 3 TÄÄLLÄ. 4. Jaatteko henkilökohtaisia tietojani? Ball voi jakaa työntekijän henkilötietoja sisäisille ja ulkoisille vastaanottajille jäljempänä kuvatulla tavalla. a. Yhtiön sisäiset vastaanottajat: Tietyt yhtiön osastot vastaanottavat ja käsittelevät työhösi liittyviä henkilötietoja. Henkilötietoja jaetaan Ballin työntekijöille tiedonsaantitarpeen perusteella, etenkin kun Ba llin työntekijän työ liittyy työsuhteen tiettyjen seikkojen hallinnointiin. Esimerkiksi People Support & Operations - henkilöstöllä voi olla pääsy työntekijöiden tietoihin niiden osastoiden, kohteiden tai divisioonien osalta, joista PS&O:n työntekijä vastaa osana erityisiä työtehtäviään. Ball käyttää sääntöpohjaisia oikeuksia, salausta, käytäntöjä ja menettelytapoja työntekijöiden tietojen turvallisuuden varmistamiseksi. b. Ulkopuoliset vastaanottajat: Yhtiö voi myös siirtää joitain tietoja kolmansille osapuolille, joiden kanssa Ball on tehnyt sopimuksen tiettyjen Sivustoon liittyvien hallinnollisten velvollisuuksien suorittamiseksi. Ball ei jaa, myy tai vuokraa henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin kolmansille osapuolille. Lisäksi Ball voi siirtää henkilötietoja kolmansien osapuolien käsittelijöille tiedonsaantitarpeen perusteella, kun sitä vaaditaan laillisesti, se on tarpeen yhtiön velvoitteiden täyttämiseksi osana työsuhdetta tai se on tarpeen liiketoimintavelvoitteiden täyttämiseksi työtilanteesi edistämiseksi. Seuraavassa luettelossa on esimerkkejä tiedoista, joita voidaan jakaa kolmansien osapuolten käsittelijöille: i. hakijan käsittely; ii. uuden palkatun työntekijän käsittely; iii. ajan ja läsnäolon käsittely ja hallinnointi; iv. palkan laskenta ja hallinnointi; v. terveys- ja sosiaalietujen käsittely ja hallinnointi; vi. veroviranomaiset; vii. matkojen ja kulujen käsittely ja hallinnointi; viii. vakuutus- ja turvatoimittajat; ix. eläköitymisen käsittely ja hallinnointi; x. ammatillisen koulutuksen ja johtamisen kehittämisen hallinnointi; xi. valtiolliset elimet, sääntelyviranomaiset ja työvoimaviranomaiset sekä xii. asiakkaat, myyjät ja toimittajat.

SATASERVICEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

SATASERVICEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ 1 (5) SATASERVICEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ 1. Yleistä Me Sataservice-konsernissa kunnioitamme tietosuojaasi. Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan työnhakijoihin, työntekijöihin, käyttäjiin; jotka käyttävät

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä RecRight videorekrytointipalvelu on työkalu, jonka avulla asiakkaamme rekisterinpitäjänä keräävät ja käsittelevät antamiasi tietoja. Pääsääntöisesti tiedonkeruun tarkoitus on

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Idego Consulting Oy TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi

Lisätiedot

Tervetuloa Westpro cc Oy:n verkkosivuille.

Tervetuloa Westpro cc Oy:n verkkosivuille. Tervetuloa :n verkkosivuille. YKSITYISYYDEN SUOJAAMISEN PERIAATTEET JA MENETTELYT WESTPRO:N VERKKOSIVUILLA Westpro kiinnittää erityistä huomiota sinua itseäsi, yritystäsi, liiketoimiasi, tuotteitasi tai

Lisätiedot

KENTEK OY TIETOSUOJASELOSTE TIIVISTELMÄ

KENTEK OY TIETOSUOJASELOSTE TIIVISTELMÄ KENTEK OY TIETOSUOJASELOSTE TIIVISTELMÄ Vieraillessasi verkkosivuillamme, emme kerää sinusta mitään henkilökohtaista informaatiota. Tämä verkkosivu kerää ainoastaan henkilötietoja, joita itse syötät, kuten

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. Markkinointi- ja asiakaskontaktit Henkilöstöt

TIETOSUOJASELOSTE. Markkinointi- ja asiakaskontaktit Henkilöstöt TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Markkinointi- ja asiakaskontaktit Henkilöstöt Olemme sitoutuneita suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä. Kiinteistöhuoltopalveluihin liittyvän liiketoimintamme harjoittaminen

Lisätiedot

VERKKOSIVUSTON EVÄSTE- JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

VERKKOSIVUSTON EVÄSTE- JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ VERKKOSIVUSTON EVÄSTE- JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ TAUSTA: The Warranty Group ymmärtää, että yksityisyytesi on sinulle tärkeää ja että haluat tietää, kuinka henkilötietojasi käytetään ja jaetaan verkossa. Me

Lisätiedot

Käyttöehdot ja evästekäytäntö

Käyttöehdot ja evästekäytäntö Käyttöehdot ja evästekäytäntö Evästekäytäntö Kaikki Lapti Group Oy:n (myöhemmin Lapti) verkkosivustot käyttävät evästeitä. Evästeiksi (keksi/cookie) kutsutaan pieniä tekstitiedostoja, jotka selain voi

Lisätiedot

Tietosuojailmoitus. Kuinka Ferring voi kerätä henkilötietojasi

Tietosuojailmoitus. Kuinka Ferring voi kerätä henkilötietojasi Tietosuojailmoitus Kiitos, kun vierailet sivustollamme. Yksityisyytesi on meille tärkeää, joten olemme sitoutuneet varmistamaan, että tietosuojakäytäntömme ovat sovellettavien eurooppalaisten ja kansallisten

Lisätiedot

ANNAsport Oy:n Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

ANNAsport Oy:n Asiakasrekisterin tietosuojaseloste Tietosuojaseloste ANNAsport Oy:n Asiakasrekisterin tietosuojaseloste ANNAsport Oy on sitoutunut hallitsemaan asiakkaidemme ja kumppaniensa henkilötietoja oikealla tavalla. Täällä voit lukea, miten keräämme,

Lisätiedot

Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet

Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet 1. Johdanto Shellin toimiessa Suomessa saattaa syntyä tilanteita, joissa Shell kerää henkilötietoja. Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet on laadittu, jotta voidaan

Lisätiedot

KOODIVIIDAKKO OY:N PALVELUITA KOSKEVAT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN YLEISET EHDOT

KOODIVIIDAKKO OY:N PALVELUITA KOSKEVAT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN YLEISET EHDOT 1 KOODIVIIDAKKO OY:N PALVELUITA KOSKEVAT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN YLEISET EHDOT 1. TARKOITUS JA SOVELTAMISALA 1.1. Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 ( Tietosuoja-asetus ) soveltaminen

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä. Rekisterin osalta

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä ssä 1. Rekisterinpitäjä Vähittäiskaupan Tutkimussäätiö - Detaljhandelns Forskningsstiftelse on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Lisätiedot

1. YLEISTÄ QUICKXPRESS TIETOSUOJASELOSTE

1. YLEISTÄ QUICKXPRESS TIETOSUOJASELOSTE QUICKXPRESS TIETOSUOJASELOSTE 1 YLEISTÄ 2 REKISTERINPITÄJÄ 3 HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELY QUICK X-PRESSILLÄ 4 QUICK X-PRESS SINUSTA KERÄÄMIEN HENKILÖTIETOJEN LÄHTEET 5 AUTOMATISOITU PÄÄTÖKSENTEKO 6 MITEN

Lisätiedot

24. toukokuuta 2018

24. toukokuuta 2018 Tietosuojaehdot Tämä asiakirja käsittelee sivustoa kukasoitti.fi (tästä eteenpäin vain Palvelu ). Jokaisen vierailijan Palvelussa on noudatettava Yleisiä ehtoja, muuten hänen on lopetettava Palvelun käyttö.

Lisätiedot

Atop-Tieto Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri, tietosuojaseloste

Atop-Tieto Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri, tietosuojaseloste Atop-Tieto Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri, tietosuojaseloste Rekisterin pitäjä: Atop-Tieto Oy, Perintötie 2D; 01510 Vantaa - Y-tunnus: 0645244-6; puh 020 786 1100 Yleistä Jotta voimme palvella

Lisätiedot

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.5.2016 Käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.1 Näitä käyttöehtoja sovelletaan Palveluntarjoajan ja Edenred Finland Oy:n ( Edenred ) väliseen sopimukseen. Palveluntarjoaja voi näiden

Lisätiedot

Liana Technologiesin palveluita koskevat henkilötietojen käsittelyn yleiset ehdot

Liana Technologiesin palveluita koskevat henkilötietojen käsittelyn yleiset ehdot https://docs.google.com/document/d/1vl7kwqdj2dfhgkzqnttrpynkeoq6rwtnb5zrlpv8lbg/edit# 1/7 Page 2/7 1. Tarkoitus ja soveltamisala 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. Euroopan unionin yleisen tietosuoja asetuksen 2016/679

Lisätiedot

Finnairin perämieskurssirekrytointia koskeva tietosuojaseloste ARVOISA PERÄMIESKURSSIREKRYTOINNIN HAKIJA!

Finnairin perämieskurssirekrytointia koskeva tietosuojaseloste ARVOISA PERÄMIESKURSSIREKRYTOINNIN HAKIJA! Finnairin perämieskurssirekrytointia koskeva tietosuojaseloste ARVOISA PERÄMIESKURSSIREKRYTOINNIN HAKIJA! HALUAMME VARMISTAA, ETTÄ OLET SELVILLÄ TIETOJESI KÄSITTELYSTÄ. Tämä tietosuojaseloste (jäljempänä

Lisätiedot

1.3. Tämä liite sekä henkilötietojen käsittelyn kuvaus -liite korvaavat aiemman sopimukseen liitetyn Tietosuojaliitteen.

1.3. Tämä liite sekä henkilötietojen käsittelyn kuvaus -liite korvaavat aiemman sopimukseen liitetyn Tietosuojaliitteen. LiiteSopimusliite JAR1825129 Henkilötietojen käsittelyn ehdot 29.11.201822.10.2018 1 (5) JARDno-2017-1652 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa Sopimusta työterveyshuollon

Lisätiedot

Pyrimme vastaamaan muutaman arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin.

Pyrimme vastaamaan muutaman arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin. Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen rekisteriseloste Päivitetty 24.05.2018 1. Rekisterinpitäjä Kylmäsormi Hakalankatu 41, 94100 Kemi Puhelin 0400 691 032 pekka.tapio@kylmasormi.fi Vastuuhenkilö: Pekka

Lisätiedot

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita.

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita. Samppalinnan Kesäteatterin tietosuojaseloste Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita. Selosteella informoimme asiakkaitamme heidän henkilötietojensa

Lisätiedot

Ravintola Kalatorin tietosuojaseloste

Ravintola Kalatorin tietosuojaseloste n tietosuojaseloste Yksityisyyden suoja ja tietosuoja Me ravintolakalatori.fi -verkkopalvelussa huolehdimme yksityisyydensuojastasi ja hallussamme olevien henkilökohtaisten tietojesi suojaamisesta. Tämä

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Lähitaksi Työnhakijoiden henkilötietorekisteri. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot. Nuijamiestentie 7, Helsinki

Tietosuojaseloste. Lähitaksi Työnhakijoiden henkilötietorekisteri. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot. Nuijamiestentie 7, Helsinki Yleistä Selosteen nimi Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot Tässä selosteessa on esitetty tietosuoja-asetuksen edellyttämät rekisteröidylle toimitettavat tiedot tiiviissä ja ymmärrettävässä muodossa. Huomaathan,

Lisätiedot

Oy Raita Environment Ltd: n henkilötietojen käsittelyohjeet Versio - päivämäärä:

Oy Raita Environment Ltd: n henkilötietojen käsittelyohjeet Versio - päivämäärä: Oy Raita Environment Ltd: n henkilötietojen käsittelyohjeet Versio - päivämäärä: 25.5.2018 Raita Environment suojaa asiakkaidensa yksityisyyden, näiden henkilötietojen käsittelyohjeiden mukaisesti. Nämä

Lisätiedot

M1nd-set SA on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Henkilötietojasi ei

M1nd-set SA on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Henkilötietojasi ei Tietosuojakäytäntö M1nd-set SA on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Henkilötietojasi ei milloinkaan näytetä kyselyvastausten yhteydessä. Tässä käytännössä on määritelty, miten sinulta

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä Henkilötietojen käsittelyn ehdot Liite 7 1 (6) Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa PISA 2021 -palvelusopimusta (Dnro ), jäljempänä

Lisätiedot

SMC:n tytäryhtiöt Euroopassa kunnioittavat yksityisyyttäsi ja sitoutuvat pitämään henkilötietosi suojattuina.

SMC:n tytäryhtiöt Euroopassa kunnioittavat yksityisyyttäsi ja sitoutuvat pitämään henkilötietosi suojattuina. TIETOSUOJASELOSTE 1. Johdanto Tervetuloa SMC:n tietosuojaselosteeseen SMC:n tytäryhtiöt Euroopassa kunnioittavat yksityisyyttäsi ja sitoutuvat pitämään henkilötietosi suojattuina. Tämän tietosuojaselosteen

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Tietosuojaseloste (5)

Tietosuojaseloste (5) 1.10.2017 1(5) Tietosuojaseloste Tässä tietosuojaselosteesta (jäljempänä tietosuojaseloste ) on kuvattu henkilötietojen käsittelykäytännöt, mukaan lukien kuvaus kerätyistä henkilötiedoista ja niiden käsittelytavoista.

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste kuvastaa miten keräämme, käsittelemme ja suojaamme henkilötietojasi kaikessa toiminnassamme.

Tämä tietosuojaseloste kuvastaa miten keräämme, käsittelemme ja suojaamme henkilötietojasi kaikessa toiminnassamme. TIETOSUOJASELOSTE VIESTINTÄJOUSI OY Päivitetty 23.5.2018 Yksityisyytesi suoja on meille tärkeä. Viestintäjousi on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi parhaalla mahdollisella tavalla ja käsittelemään

Lisätiedot

2 Tahtoo henkilötietojen käsittelijänä

2 Tahtoo henkilötietojen käsittelijänä Tietosuojaseloste 28.01.2018 Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10 :n ja 24 :n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

Lisätiedot

Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä? TIETOSUOJASELOSTE Työnhakija- ja työntekijäehdokasrekisteri Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme

Lisätiedot

Relipe Oy. Tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistan TIETOSUOJASELOSTE

Relipe Oy. Tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistan TIETOSUOJASELOSTE Relipe Oy Tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistan Tässä selosteessa on kerrottu tietosuojalainsäädännön edellyttämät tiedot tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistasta, joka on tilitoimiston

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.05.2018 1.

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä. Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä. Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu:

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Lisätiedot

Lentäjäoppilashakua koskeva tietosuojaseloste ARVOISA HAKIJA! HALUAMME VARMISTAA, ETTÄ OLET SELVILLÄ TIETOJESI KÄSITTELYSTÄ.

Lentäjäoppilashakua koskeva tietosuojaseloste ARVOISA HAKIJA! HALUAMME VARMISTAA, ETTÄ OLET SELVILLÄ TIETOJESI KÄSITTELYSTÄ. Lentäjäoppilashakua koskeva tietosuojaseloste ARVOISA HAKIJA! HALUAMME VARMISTAA, ETTÄ OLET SELVILLÄ TIETOJESI KÄSITTELYSTÄ. Tämä tietosuojaseloste (jäljempänä Tietosuojaseloste tai Seloste ) antaa sinulle

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton sidosryhmärekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton sidosryhmärekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton sidosryhmärekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä. Sidosryhmärekisterin

Lisätiedot

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksena on:

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksena on: 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YKSITYISYYTESI SUOJAAMINEN 2 REKISTERINPITOA KOSKEVAT YLEISET TIEDOT 3 TIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS Yksityisyytesi on meille tärkeää. Veho sitoutuu suojaamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Tietojen kerääminen

Tietosuojaseloste. Tietojen kerääminen Tietosuojaseloste Pyrimme ymmärtämään palveluidemme käyttäjien tarpeita ja sen vuoksi keräämme palveluidemme käyttäjiin liittyviä tietoja, kuten heidän käyttäytymisestään verkkopalvelussamme. Verkkopalvelu

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE ASIAKKAILLE

TIETOSUOJASELOSTE ASIAKKAILLE TIETOSUOJASELOSTE ASIAKKAILLE Tämä Tietosuojaseloste (jäljempänä Seloste ) kertoo, kuinka Mediascope Oy kerää, käsittelee ja luovuttaa henkilötietoja tarjotun Palvelun ( Palvelu ) ja verkkosivun mediascope.fi

Lisätiedot

Olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn.

Olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn. Asiakasrekisterin tietosuojaseloste Yleistä Olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn. Kerromme tässä henkilötietojen käsittelystämme

Lisätiedot

Rivarko Oy:n tietosuojakäytäntö Viimeksi päivitetty

Rivarko Oy:n tietosuojakäytäntö Viimeksi päivitetty 1(5) Rivarko Oy:n tietosuojakäytäntö Viimeksi päivitetty 24.5.2018 Tämä tietosuojakäytäntö soveltuu Rivarko Oy:n asiakkaiden henkilötietojen käsittelyyn, ja siinä kuvataan keskeiset henkilötietojen käsittelyä

Lisätiedot

Online-jako 2.0 Nokia N76-1

Online-jako 2.0 Nokia N76-1 Online-jako 2.0 Nokia N76-1 EI TAKUUTA Laitteen mukana tulevien kolmansien osapuolten sovellusten valmistajat ja omistajat voivat olla henkilöitä tai yhteisöjä, jotka eivät liity Nokiaan. Nokia ei omista

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisteri- ja tietosuojaseloste 25.5.2018 EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Jyväs-Ateriat Ay Y-tunnus: 1996612-0 Kaakkovuorentie 10, 40320 JYVÄSKYLÄ Tietosuoja-asioista

Lisätiedot

Millaisia tietoja käsittelemme Keräämme tyypillisesti seuraavia tietoja:

Millaisia tietoja käsittelemme Keräämme tyypillisesti seuraavia tietoja: TIETOSUOJALAUSEKE Me armas catering Oy:ssä (y-tunnus: 2478434-8) olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä. Käsittelemme asiakkaiden henkilötietoja, jotta voimme ottaa vastaan ja käsitellä

Lisätiedot

Kameravalvontarekisteri, Veho Oy Ab 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YKSITYISYYTESI SUOJAAMINEN

Kameravalvontarekisteri, Veho Oy Ab 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YKSITYISYYTESI SUOJAAMINEN 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YKSITYISYYTESI SUOJAAMINEN 2 REKISTERINPITOA KOSKEVAT YLEISET TIEDOT 3 TIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS Yksityisyytesi on meille tärkeää. Veho sitoutuu suojaamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan

Lisätiedot

NORDIC SALES CREW OY:N TIETOSUOJAILMOITUS

NORDIC SALES CREW OY:N TIETOSUOJAILMOITUS NORDIC SALES CREW OY:N TIETOSUOJAILMOITUS (päivitetty 18.4.2019) Tällä tietosuojailmoituksella toimitamme sinulle (ks. kohta 3) EU:n tietosuoja-asetuksen artikloissa 13 ja 14 vaaditut tiedot ennen kuin

Lisätiedot

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ KOSKEVA LIITE

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ KOSKEVA LIITE 1 (5) HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ KOSKEVA LIITE 1 Johdanto 2 Käsiteltävät henkilötiedot Tämä henkilötietojen käsittelyä koskeva liite ( Liite ) on erottamaton osa Postin SmartShip-tilauskanavaa käyttävän

Lisätiedot

[yksilöitynä käsiteltävät henkilötiedot ja käsittelyn kesto] [yksilöitynä henkilötietojen tyyppi ja rekisteröityjen ryhmät]

[yksilöitynä käsiteltävät henkilötiedot ja käsittelyn kesto] [yksilöitynä henkilötietojen tyyppi ja rekisteröityjen ryhmät] 1(5) L I I T E 5B T I E T O S U O J A 1. TARKOITUS Tällä tietosuojaliitteellä ( Tietosuojaliite ) [tilaaja] ( Tilaaja ) rekisterinpitäjänä ja käsittelijänä ja [toimittaja] ( Toimittaja ) henkilötietojen

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE ASIAKKAILLE

TIETOSUOJASELOSTE ASIAKKAILLE TIETOSUOJASELOSTE ASIAKKAILLE Tämä Tietosuojaseloste (jäljempänä Seloste ) kertoo, kuinka Tuusulan Tenniskeskus Oy kerää, käsittelee ja luovuttaa henkilötietoja tarjotun tuntivarauspalvelun ( Palvelu )

Lisätiedot

TIETOJA ASIAKKUUKSIIN LIITTYVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ

TIETOJA ASIAKKUUKSIIN LIITTYVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ TIETOSUOJASELOSTE 1 TIETOJA ASIAKKUUKSIIN LIITTYVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ Rekisterinpitäjä Tämä seloste sisältää EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 13 ja 14 artiklan edellyttämiä tietoja henkilötiedoista,

Lisätiedot

OP Ryhmän tietosuojavastaava OP Ryhmä Postiosoite: PL 308, OP Sähköpostiosoite: OP Palveluhaku asiakasrekisteri

OP Ryhmän tietosuojavastaava OP Ryhmä Postiosoite: PL 308, OP Sähköpostiosoite: OP Palveluhaku asiakasrekisteri 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 Yleistä Tällä tietosuojaselosteella annetaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä tietosuoja-asetus) sekä henkilötietolain edellyttämiä tietoja yhtäältä rekisteröidylle

Lisätiedot

TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖT: Lactalis Scandinavia

TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖT: Lactalis Scandinavia TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖT: Lactalis Scandinavia Tietosuojakäytännöistämme Lactalis Scandinavia -yhtiössä, johon kuuluvat Lactalis Danmark, Lactalis Sverige, Lactalis Norge ja Lactalis Finland (jäljempänä "Lactalis

Lisätiedot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 25.5.2018 Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 2 (5) Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Muutokset käyttöehdoissa ja palvelussa... 3 3. Palvelun toimittaminen... 3 4.

Lisätiedot

INHUNT LAW OY:N TIETOSUOJAILMOITUS

INHUNT LAW OY:N TIETOSUOJAILMOITUS INHUNT LAW OY:N TIETOSUOJAILMOITUS (päivitetty 25.3.2019) Tällä tietosuojailmoituksella toimitamme sinulle (ks. kohta 3) EU:n tietosuoja-asetuksen artikloissa 13 ja 14 vaaditut tiedot ennen kuin käsittelemme

Lisätiedot

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste Tietosuojaseloste 1 (5) Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Varustekorttirekisteri 2. Rekisterinpitäjä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos 3. Rekisterin vastuuhenkilö Palomestari Kalle

Lisätiedot

Salassapitosopimus 2018

Salassapitosopimus 2018 Salassapitosopimus 2018 Salassapitosopimus 2018 1 / 4 1. Sopijapuolet ja sopimuksen kohde Alla mainitut sopijapuolet ovat tehneet salassapitoa koskevan sopimuksen tässä sopimuksessa sovituin ehdoin. 2.

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 19.4.2018 1. Rekisterin pitäjä Hotelli Mesikämmen Oy

Lisätiedot

Rekisteröidyn informointi Henkilöstö- ja luottamushenkilöstörekisteri

Rekisteröidyn informointi Henkilöstö- ja luottamushenkilöstörekisteri Rekisteröidyn informointi Henkilöstö- ja luottamushenkilöstörekisteri Huolehtiaksemme työnantajan tehtävistä asianmukaisesti, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme sinua koskevia tietoja. Sitoudumme

Lisätiedot

Sosiaaliset mediat ja tietosuoja. Juha Kontturi IT -suunnittelija Turun ammattikorkeakoulu

Sosiaaliset mediat ja tietosuoja. Juha Kontturi IT -suunnittelija Turun ammattikorkeakoulu Sosiaaliset mediat ja tietosuoja Juha Kontturi IT -suunnittelija Turun ammattikorkeakoulu Päivän ohjelma - yleistä sosiaalista medioista, tiedon hausta - tietojen julkaisu: mitä kenelle - tiedon omistajuus

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. Aurajoen Nuorkauppakamari ry (y-tunnus ) (jälj. myös ANKK)

TIETOSUOJASELOSTE. Aurajoen Nuorkauppakamari ry (y-tunnus ) (jälj. myös ANKK) 1 TIETOSUOJASELOSTE 1. Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot Aurajoen Nuorkauppakamari ry (y-tunnus 2303345-4) (jälj. myös ANKK) Yhteyshenkilötietosuoja-asioissa: yhdistyksen sihteeri secy@aurajokijc.fi

Lisätiedot

Informaatiovelvoite ja tietosuojaperiaate

Informaatiovelvoite ja tietosuojaperiaate SISÄLLYSLUETTELO Informaatiovelvoite ja tietosuojaperiaate 7.5.2018 SISÄLLYSLUETTELO 1. EU:N TIETOSUOJA-ASETUS... 4 1.2 REKISTERÖIDYN OIKEUDET... 4 1.3 TIETOSUOJA-ASETUKSEEN VALMISTAUTUMINEN... 4 2. INFORMAATIOVELVOITE...

Lisätiedot

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme:

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme: Samppalinnan Kesäteatterin tietosuojaseloste Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita. Selosteella informoimme asiakkaitamme heidän henkilötietojensa

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Palvelun avulla ei saa välittää eikä Palvelun tarjoajan palvelimelle saa tallentaa materiaalia:

Palvelun avulla ei saa välittää eikä Palvelun tarjoajan palvelimelle saa tallentaa materiaalia: Rouhia Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") ylläpitämä Reactored on pilvipalveluna toimiva verkkopalvelu, jota käytetään internet-selaimella. Palvelu on tarkoitettu ensi sijassa oppilaitosten sekä yksittäisten

Lisätiedot

Raudan Polte Oy:n tietosuojakäytäntö

Raudan Polte Oy:n tietosuojakäytäntö Raudan Polte Oy:n tietosuojakäytäntö Yksityisyytesi suoja on meille tärkeä ja tavoitteenamme on kertoa mahdollisimman selkeästi ja läpinäkyvästi mihin käytämme henkilötietojasi. Tämä asiakirja kuvaa Raudan

Lisätiedot

Tietosuojamenettely Monitor ERP System AB

Tietosuojamenettely Monitor ERP System AB Tietosuojamenettely Monitor ERP System AB Uusi tietosuoja-asetus (GDPR) otettiin käyttöön kaikkialla EU:ssa 25.5.2018. Uudet määräykset korvaavat henkilötietodirektiivin ja ne tuovat mukanaan lisää vaatimuksia

Lisätiedot

Kymenlaakson Jäte Oy:n tietosuojakäytännöt

Kymenlaakson Jäte Oy:n tietosuojakäytännöt Kymenlaakson Jäte Oy:n tietosuojakäytännöt Kymenlaakson Jäte Oy -konserniin kuuluvat yhtiöt ovat sitoutuneet suojaamaan yksilöiden oikeuksia ja pitämään henkilötietosi turvassa. Tässä tietosuojaselosteessa

Lisätiedot

9.KUINKA SAAN JÄRJESTELMÄÄN ITSESTÄNI TALLENNETUT TIEDOT? 11.LUOVUTETAANKO HENKILÖTIETOJANI KOLMANSILLE OSAPUOLILLE?

9.KUINKA SAAN JÄRJESTELMÄÄN ITSESTÄNI TALLENNETUT TIEDOT? 11.LUOVUTETAANKO HENKILÖTIETOJANI KOLMANSILLE OSAPUOLILLE? Tietosuojaseloste Sisältö 1.TIIVISTELMÄ 2.REKISTERINPITÄJÄ JA SEN YHTEYSTIEDOT 3.MITÄ TIETOJA MINUSTA VOIDAAN KERÄTÄ? 4.MIHIN HENKILÖTIETOJANI KÄYTETÄÄN? 5.MITEN TIETOJANI SÄILYTETÄÄN JA SUOJATAAN? 6.KUKA

Lisätiedot

Jäsenrekisteriseloste

Jäsenrekisteriseloste Jäsenrekisteriseloste REKISTERISELOSTE Tietosuojalauseke Voimassa 25.5.2018 alkaen Henkilötietojen luottamuksellinen ja tarkoituksenmukainen käsittely on Suomen Pyhäkoulun Ystävät - SPY ry:lle tärkeää.

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Markkinointirekisteri

Tietosuojaseloste Markkinointirekisteri Tietosuojaseloste Markkinointirekisteri EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 mukainen tietosuojaseloste. Tällä tietosuojaselosteella annamme sinulle, rekisteröidylle henkilölle, tietoja henkilötietojesi

Lisätiedot

Viimeinen päivitys: 24. toukokuuta 2018

Viimeinen päivitys: 24. toukokuuta 2018 Yleiset ehdot Tämä asiakirja käsittelee Call Insider -sovellusta (tästä eteenpäin vain Palvelu ). Jokaisen vierailijan Palvelussa on noudatettava Yleisiä ehtoja, muuten hänen on lopetettava Palvelun käyttö.

Lisätiedot

WestStar Oy Aleksanterinkatu 17 B Lahti. Liite Henkilötietojen käsittely

WestStar Oy Aleksanterinkatu 17 B Lahti. Liite Henkilötietojen käsittely 1 WestStar Oy 24.5.2018 2223699-7 Aleksanterinkatu 17 B 15110 Lahti Liite Henkilötietojen käsittely 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Osapuolet 2. Tausta ja tarkoitus 3. Määritelmät 4. Käsittelyn kohde ja tarkoitus

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Rekisteri- ja tietosuojaseloste TÄMÄ ON CORELLIA HELSINKI OY:N HENKILÖTIETOLAIN (10 JA 24 ) JA EU:N YLEISEN TIETOSUOJA-ASETUKSEN (GDPR) MUKAINEN REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE. LAADITTU 14.5.2018. VIIMEISIN

Lisätiedot

2. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

2. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Tietosuojaseloste Voimassa 25.5.2018 alkaen. Päivitetty 21.9.2018. Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Sisältö

Tietosuojaseloste. Sisältö Tietosuojaseloste Sisältö 1. Tiivistelmä 2. Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot 3. Mitä tietoja minusta voidaan kerätä? 4. Mihin henkilötietojani käytetään? 5. Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Lisätiedot

Kanta-asiakasrekisteri tietosuojaseloste. Saarenkylän apteekki. Laatimispäivämäärä

Kanta-asiakasrekisteri tietosuojaseloste. Saarenkylän apteekki. Laatimispäivämäärä 1 S. Saarenkylän apteekki Kanta-asiakasrekisteri tietosuojaseloste Laatimispäivämäärä 17.8.2018 2 1 REKISTERINPITÄJÄ Rovaniemen 4. Saarenkylän apteekki/midfarma Oy Apteekkari Juha Keskitalo Pulkamontie

Lisätiedot

Relipe Oy. Tilitoimiston asiakasrekisterin TIETOSUOJASELOSTE

Relipe Oy. Tilitoimiston asiakasrekisterin TIETOSUOJASELOSTE Relipe Oy Tilitoimiston asiakasrekisterin Tässä selosteessa on kerrottu tietosuojalainsäädännön edellyttämät tiedot henkilörekisteristä. Tilitoimiston asiakasrekisterissä olevat tiedot koskevat kuitenkin

Lisätiedot

R-kioskin uutiskirjettä koskeva tietosuojaseloste

R-kioskin uutiskirjettä koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) R-kioskin uutiskirjettä koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?...

Lisätiedot

alueen turvallisuuden lisääminen; sekä

alueen turvallisuuden lisääminen; sekä 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YKSITYISYYTESI SUOJAAMINEN 2 REKISTERINPITOA KOSKEVAT YLEISET TIEDOT 3 TIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS Yksityisyytesi on meille tärkeää. Veho sitoutuu suojaamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan

Lisätiedot

Työnhakijarekisterin tietosuojaseloste

Työnhakijarekisterin tietosuojaseloste Työnhakijarekisterin tietosuojaseloste Työnhakijalle Rekisteriselosteessa kerrotaan henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta ja käsittelyn oikeusperusteesta. Se selvittää rekisteröidyn oikeudet sekä kertoo

Lisätiedot

Laadittu TIETOSUOJASELOSTE Insinööritoimisto Suunnittelukide Oy Tietosuoja-asetus (EU) 2016/679

Laadittu TIETOSUOJASELOSTE Insinööritoimisto Suunnittelukide Oy Tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 Laadittu 17.5.2018 TIETOSUOJASELOSTE Insinööritoimisto Suunnittelukide Oy Tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 1. Sisällysluettelo 2. REKISTERINPITÄJÄ 3 3. REKISTERI JA SEN SISÄLTÄMÄT TIEDOT 3 4. HENKILÖTIETOJEN

Lisätiedot

Keräämämme tiedot voidaan jakaa asiakkaiden, huoltajan antamiin, viranomaisten antamiin ja eri järjestelmien keräämään tietoon.

Keräämämme tiedot voidaan jakaa asiakkaiden, huoltajan antamiin, viranomaisten antamiin ja eri järjestelmien keräämään tietoon. Karvian kunta vapaa-aikatoimen tietosuojaseloste Yleistä Olemme sitoutuneet suojaamaan liikunta-, raittius-, nuoriso- ja kulttuuritoimen asiakkaiden, kuntalaisten ja työntekijöidemme yksityisyyttä sekä

Lisätiedot

Asiakas- ja markkinointirekisteri. Tietosuojaseloste. Tilitoimisto Likvidi Oy

Asiakas- ja markkinointirekisteri. Tietosuojaseloste. Tilitoimisto Likvidi Oy Asiakas- ja markkinointirekisteri Tietosuojaseloste Sisällys 1 Rekisterinpitäjä 3 2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 3 3 Tietosuojavastaava 3 4 Rekistereiden nimet 3 5 Henkilötietojen käsittelyn

Lisätiedot

Tapahtumat.infon käyttöehdot

Tapahtumat.infon käyttöehdot Tapahtumat.infon käyttöehdot Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Tapahtumat.info:n (jäljempänä palveluntarjoaja) tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin. Verkkopalvelut tarkoittavat näissä

Lisätiedot

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?... 2

Lisätiedot

Online-jako painos

Online-jako painos Online-jako 3.1 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on Nokia Oyj:n

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE ASIAKKAILLE

TIETOSUOJASELOSTE ASIAKKAILLE TIETOSUOJASELOSTE ASIAKKAILLE Tämä Tietosuojaseloste (jäljempänä Seloste ) kertoo, kuinka Pekkaniska Oy kerää, käsittelee ja luovuttaa henkilötietoja tarjotun Palvelun ( Palvelu ) ja verkkosivun www.pekkaniska.com

Lisätiedot